ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

THE TYPEWRITER DATABASE
Η μεγαλύτερη βάση δεδομένων γραφομηχανών και σειριακών αριθμών (μεταξύ άλλων) στο διαδίκτυο, είναι σημείο αναφοράς για συλλέκτες και ερευνητές παγκοσμίως.

Ιστοσελίδα δημιουργημένη από τον συλλέκτη, συγγραφέα και καθηγητή φιλοσοφίας, Richard Polt, είναι στην ουσία ένα portal προς αμέτρητες πηγές κάθε είδους γύρω από τις γραφομηχανές. Σημαντική ενότητα, αυτή με σκαναρισμένα τα manual των περισσότερων γνωστών μοντέλων, που μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε ελεύθερα. 

Η μεγαλύτερη ομάδα για φίλους και συλλέκτες των γραφομηχανών στο Facebook, με περισσότερα από 7,5 χιλιάδες μέλη από όλο τον κόσμο.

Από τα σημαντικότερα ιστολόγια αφιερωμένα στις γραφομηχανές, κάθε ανάρτηση είναι μια μικρή περιπλάνηση στην ιστορία. Το διατηρεί ο συλλέκτης Robert Messenger.

Ιστοσελίδα αφιερωμένη στις γραφομηχανές Oliver, με όλη τους την ιστορία, τις παραλλαγές, τους σειριακούς αριθμούς και πολλές άλλες πληροφορίες γύρω από αυτές. Τη σελίδα έχει δημιουργήσει ο Αμερικανός συλλέκτης, Jett Morton, που συλλέγει αποκλειστικά γραφομηχανές Oliver.

Ιστολόγιο του Richard Polt, που στο τελευταίο μέρος του φιλοξενεί εκτενές Blog Roll από όπου μπορείτε να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα ιστολόγια από όλο τον κόσμο αφιερωμένα στις γραφομηχανές.

Άλλο ένα πολύ καλό ιστολόγιο με επίκεντρο τις γραφομηχανές - αλλά όχι μόνο για γραφομηχανές, από τον blogger και youtuber Joe Van Cleave από τις Ηνωμένες Πολιτείες.