"Ποιήματα Θανάτου" από μια Optima (Teaser Video)


Μια γραφομηχανή πρωταγωνιστεί στο πρώτο σύντομο teaser για το νέο ποιητικό βιβλίο του καλού φίλου Χρήστου Κουλαξίζη, με τίτλο "Ποιήματα θανάτου". Και όχι μια οποιαδήποτε γραφομηχανή, αλλά η αγαπημένη και πανέμορφη Optima Elite 3.

Ένα από τα πιο κλασικά και αναγνωρίσιμα μοντέλα γραφομηχανών των μέσων του προηγούμενου αιώνα, κατασκευαζόταν στην Ανατολική Γερμανία από μια εταιρεία που το όνομά της είχε γίνει συνώνυμο ποιότητας και στιβαρής κατασκευής. Η δική μου Optima Elite 3 που πρωταγωνιστεί στο teaser, είναι κατασκευασμένη το 1955.

Το σύντομο βίντεο teaser αποτέλεσε μια ιδέα αυθόρμητη που προκλήθηκε από την επιθυμία του Χρήστου να του δημιουργήσω κάτι ως promo για το βιβλίο χρησιμοποιώντας μια γραφομηχανή. Και ακολουθώντας την αισθητική που επέβαλε η ωραία συνθήκη, προτίμησα επιπλέον η εικόνα στο βίντεο να παραπέμπει σε ταινία γυρισμένη με φιλμ. Ελπίζω να σας αρέσει και εύχομαι και μέσα από εδώ κάθε επιτυχία στον Χρήστο.

Το νέο βιβλίο του Χρήστου Κουλαξίζη περιλαμβάνει 14+1 ποιητικές ιστορίες που αναλύουν, φλερτάρουν, προσμονούν ή αγκαλιάζουν τον θάνατο και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο από τις Ανεξάρτητες Εκδόσεις Γλαρόλυκοι.

Διαβάσετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη μηχανή αλλά και γενικά για τις Optima στο αναλυτικό άρθρο - αφιέρωμα.

Δείτε το teaser:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια